Σάββατο 22 Μαρτίου 2008

amorphis live


Οι Amorphis μετά το τελευταίο τους album το Σεπτέμβριο του 2007 silent waters έρχονται στην Ελλάδα με το νέο τους τραγουδιστή για 2 συναυλίες μία στη θεσσαλονίκη και μία στην Αθήνα στις 19 και 20 Απριλίου αντίστοιχα.

Στην Θεσσαλονίκη θα γίνει στην Υδρόγειο και στην Αθήνα στο Γκαγκάριν.


Θα υπάρξουν αναλυτικά οι τιμές των εισητηρίων

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008

Timbaland - Apologize (feat. One Republic)



"Apologize"

I'm holding on your rope
Got me ten feet off the ground
And I'm hearing what you say
But I just can't make a sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down
But wait...
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around and say..

That it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late

I'd take another chance, take a fall, take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat
(But that's nothing new)
Yeah yeah

I loved you with a fire red, now it's turning blue
And you say
Sorry like the Angel Heaven let me think was you,
But I'm afraid

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
Woahooo woah

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, yeah
I said it's too late to apologize, yeah

I'm holding on your rope
Got me ten feet off the ground...

Οι Queen επιστρέφουν με νέο album.

Οι Queen επιστρέφουν την 1η Σεπτεμβρίου με νέο album, έπειτα από 13 ολόκληρα χρόνια. O τίτλος του δεν έχει αποφασιστεί ακόμα. Στο tracklist θα περιλαμβάνεται και το κομμάτι "Say It's Not True", που η μπάντα το είχε γράψει ειδικά για την εκστρατεία '46664' κατά του Aids, του Nelson Mandela.
Οι Queen, με τον Paul Rodgers πλέον στα φωνητικά, θα ξεκινήσουν ευρωπαϊκή περιοδεία δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του album και θα επισκεφτούν 14 χώρες.

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2008

Opeth ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ


Έρχεται το νέο άλμπουμ(9o στη σειρά) των Opeth με τίτλο Watershed. Και πάλι ο Ankerfeldt γράφει σχεδόν όλα τα τραγούδια. Οι ηχογραφήσεις έγιναν το Νοέμβριο και Δεκέμβριο και κάποιες τον Ιανουάριο. Ο Ankerfeldt δήλωσε ότι δούλεψε πολύ καιρό τα τραγούδια του άλμπουμ και ότι το νέο άλμπουμ τους ταξιδεύει σε νέους μουσικούς δρόμους. Το εξώφυλλο όπως πάντα σχεδιασμένο απ'τον Travis Smith σε συνεργασία με τον Ankerfeldt( ο οποίος είναι το μόνο μέλος του συγκροτήματος που είναι απ την αρχή του 1990). Η release day δεν έχει δηλωθεί ακόμα και αναμένουμε με ενθουσιασμό μάλλον την Άνοιξη.

Τα τραγούδια και η σύνθεση του συγκροτήματος είναι:

1. Coil
2. Heir Apparent
3. The Lotus Eater
4. Burden
5. Porcelain Heart
6. Hessian Peel
7. Hex Omega


Mikael Åkerfeldt-Guitars, Vocals (1990-)

Martin Mendez-Bass (1997-)
Per Wiberg (2005-)
Martin Axenrot (2006-)
Fredrik Åkesson (2007-)

Νταλαβέρι με το γνήσιο - OUT NOW!

Ο Εισβολέας είναι από τα πιο αξιοσέβαστα ονόματα του εγχώριου ραπ. Πηγαίο ταλέντο που δεν διστάζει να αποκαλεί τον εαυτό του ραπ-μπέτη δηλώνοντας έτσι ότι το πόσο επηρεασμένος είναι στον ήχο του από τις κλασικές underground όμως φόρμες της ελληνικής μουσικής. Ο τίτλος του Album τα λέει όλα!

Ο Εισβολέας είναι και ο μόνος ράππερ που έγινε "σαλόνι" σε εφημερίδα, κεντρικό θέμα για την διαφορετικότητα του ήχου του, ήχου που δεν ακούγεται, αλλά και δεν παράγεται από άλλον ράππερ. Ο Είσβο ή Λιάκος για τους πολλούς, πολλούς φίλους, παρουσιάζει ένα εξαίρετο δείγμα ενός διαφορετικού τρόπου γραφής της μουσικής που λέμε χιπ χοπ. Μιας μουσικής της "πόλης", μιας μουσικής που αφουγκράζεται και μεταφέρει την πραγματικότητα χωρίς συστολές, ωραιοποιήσεις και φυσικά παρωπίδες. Ηχητικά, μια συνεχής "σχοινοβασία" με σύγχρονες τάσεις και ηλεκτρονικά περάσματα, αλλά και "δάνεια" που παραπέμπουν στο μουσικό παρελθόν της χώρας. Ο στίχος είναι αιχμηρός, αληθινός όπως πρέπει να είναι ο στίχος κάποιου που ευαίσθητα μεν, αλλά χωρίς να διστάζει θέλει να παραδώσει στιγμές αλήθειας, αλλά και στιγμές διασκέδασης μέσα από αυτή τη δουλειά του. Είναι η πρώτη επίσημη προσωπική δουλειά του Εισβολέα που με το "Χαλαρουίτα" έδωσε ικανά δείγματα της γραφής του, ενώ με τη σειρά μας να πούμε, επίσης χωρίς δισταγμούς ότι είναι ένα άλμπουμ που σύντομα θα χαρακτηριστεί ως "κλασικό" του είδους από ειδικούς και μη, ενώ θα καταφέρει να ακουστεί τόσο από ραδιόφωνα, όσο θα έχει και μια δυναμική πορεία σε κλαμπ και γενικότερα χώρους διασκέδασης!

Ποίον ακούς; - OUT NOW!


Ο Funky Cobra Υποχθόνιος κυκλοφορεί τη πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά του, με τίτλο 'Ποιον Ακούς". Ο Ύπο αναμφίβολα έκανε το EP της χρονιάς πέρσι για το είδος του, παρέμεινε 62 εβδομάδες στα charts, ενώ ακουγόταν σε όλα τα ραδιόφωνα και club της χώρας - και όχι μόνο, κάνοντας ένα τραγούδι να γίνει αμέσως κλασικό! Τώρα με το Album...

του έρχεται να συνεχίσει αυτή του την επιτυχία. Θα βρούμε κομμάτια φτιαγμένα να γίνουν αμέσως ραδιοφωνικές και club επιτυχίες με κορυφαίο το "Ποιούς Ακούς" όπου με τον αδερφό του Καταχθόνιο συνεχίζουν την λαμπρή "επιθετική" ZN rap παράδοση που οι ίδιοι ξεκίνησαν με το θρυλικό crew πριν από 10 χρόνια. Κομμάτια ρυθμικά "Βόμβα", "Δε πα να χεις λεφτά" , που θα έχουν την δική τους επιτυχία, άλλα με συμμετοχές από Σκιές, Dask, Worms, Phyro Sun, Maggie, Γεωργία Δήμου, καλύπτουν όλο το φάσμα του ΗipΗop.

Σημείωση προς Νικόλαο Βουρλιώτη: Για να μάθεις πως κάνουν σοβαρές εμπορικές επιτυχίες! Μα...a!


U23D

Οι Fall Out Boy θα δώσουν συναυλία στην Ανταρκτική!



Οι Fall Out Boy θα είναι το πρώτο συγκρότημα που θα δώσει συναυλία στις 25 Μαρτίου σε ομάδα επιστημόνων που βρίσκονται στην Ανταρκτική. Το group θα ταξιδέψει μαζί με μέλη της Greenpeace αλλά και κινηματογραφικό συνεργείο προκειμένου να καταγράψουν το οδοιπορικό αυτό σε ντοκιμαντέρ για τις συνέπειες του φαινομένου του θερμοκηπίου. Επίσημο μέλος του Guinness Book Of World Records θα είναι μαζί τους για την καταχώρηση αυτού του μοναδικού γεγονότος.
Σύμφωνα με τον Pete Wentz, περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

Iced Earth-Watching Over Me(LIVE)




Lyrics:

I had a friend many years ago
One tragic night he died
The saddest time of my life
For weeks and weeks I cried
Through the anger and through the tears
I've felt his spirit through the years
I'd swear, He's watching me
Guiding me through hard times

(chorus)
I feel it once again
It's overwhelming me
His spirit's like the wind
The angel guarding me
Oh, I know, oh, I know
He's watching over me
Oh, I know, oh, I know
He's watching over me

We shared dreams like all best friends
Blood brothers at the age of ten
We lived reckless, he paid the price
But why? Why did he have to die?
It still hurts me to this day
Am I selfish for feeling this way?
I know he's an angel now
Together we'll be someday

I feel it once again
It's overwhelming me
His spirit's like the wind
The angel guarding me
Oh, I know, oh, I know
He's watching over me
Oh, I know, oh, I know
He's watching over me

Iced Earth:New Single


Το πρώτο single των Iced Earth για την συνέχεια του "Something Wicked" concept έχει τον τίτλο "I Walk Among You" και θα κυκλοφορίσει τον Ιούνιο, ενώ το άλμπουμ υπολογίζεται μέσα στο φθινόπωρο του 2008. Το single θα περιέχει τρία κομμάτια: Μία version του "I Walk Alone" διαφορετική από αυτήν που θα περιληφθεί στον δίσκο και τα "Setian Massacre", "The Clouding" από το "Something Wicked Part 1", επανηχογραφημένα με τον Barlow στα φωνητικά. Στην έκδοση που θα διατεθεί μέσω του iTunes, θα υπάρχει ως bonus και η επανεκτέλεση τραγουδιού του "A Charge To Keep".Να αναφέρουμε επίσης ότι οι Iced Earth προχώρησαν κι σε αλλαγή μπασίστα. Όπως ανακοίνωσε ο Jon Schaffer ο Freddie Vidales από το Σαν Αντόνιο είναι ο νέος μπασίστας των Iced Earth.

Οι Whitesnake γίνονται 30 χρονών και κυκλοφορούν νέο δίσκο.

Οι Whitesnake επιστρέφουν στις 12 Απριλίου με νέο άλμπουμ που έχει τίτλο 'Goοd To Be Bad'. "Η δουλειά αυτή περιέχει όλα τα στοιχεία που μου αρέσουν στους Whitesnake. Είναι σαν ένα κοκτέϊλ που περιέχει ολόκληρη την ιστορία του γκρουπ. Αν και δεν ήταν προσχεδιασμένο, ευχαρίστως θα πιω δύο απ'αυτά τα κοκτέϊλ!" λέει σε εύθυμη διάθεση ο τραγουδιστής David Coverdale.

Οι Whitesnake αυτή την περίοδο ετοιμάζονται για την ευρωπαϊκή τους περιοδεία μαζί με τους, επίσης γνωστούς απ'τα '80s, Def Leppard. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα επισκεφτούν και τη χώρα μας την 1η Ιουλίου στο Γήπεδο Καραϊσκάκη. "Εγώ και ο Joe Elliot είμαστε φίλοι από παλιά. Το ξέραμε ότι η περιοδεία θα πάει καλά αλλά τόσο πολύ, σε σημείο να προσθέσουμε επιπλέον ημερομηνίες στο πρόγραμμα λόγω sold out, δεν το περιμέναμε".

Τέλος θα κυκλοφορήσει ένα remastered τριπλό cd που θα σηματοδοτεί την 30η επέτειο της καριέρας των Whitesnake. Στα σχέδια βρίσκεται και ένα live dvd του γκρουπ.

Κυριακή 16 Μαρτίου 2008

midenistis VS Goin'Through....

I kontra pou dimiourgithike anamesa ston mide kai tous goin'through akoma kala kratei...o midenistis dimosieuse ena track ws apantisi sto lp twn goin'through 'vendeta' me onoma 'nai theloume vendeta'...apolayste...



epomeno itan vevaia na perimenoume mia apantisi apo to family...
tsekarete...



gia oti neotero to blog mas tha sas enimerosei to sintomotero....

artemis efthimis A/E...

Αρτέμης/Ευθύμης Live @ Club 22
To Σάββατο 29 Μαρτίου, ο Αρτέμης και ο Ευθύμης επιστρέφουν μετά από πολλά χρόνια στο Club 22 (Aκαδημίας & Ζωοδόχου Πηγής 3) για μια συναυλία πολύ διαφορετική απ' την τελευταία φορά που έπαιξαν εκεί. Θυμίζουμε ότι στο Club 22 είχε γίνει η τελευταία συναυλία των Terror-X-Crew σαν group, η οποία στιγματίστηκε από παρατράγουδα καθώς ήταν η περίοδος που οι TXC είχαν κυκλοφορήσει το Έσσεται Ήμαρ και ουσιαστικά δεχόντουσαν επιθέσεις από παντού.Λεπτομέρειες για το πως οδηγήθηκε το ιστορικό αυτό συγκρότημα σε διάλυση μπορείτε να διαβάσετε στην αναλυτική συνέντευξη του Αρτέμη και του Ευθύμη,όπου αναφέρεται και το εν λόγω live στο Club 22.Εν έτη 2008, οι Α/Ε θα εμφανιστούν μπροστά στο Αθηναϊκό κοινό για να παίξουν νέα και παλιά κομμάτια. Την συναυλία θα ανοίξουν οι Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ). Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 και είσοδος 15 ευρώ.