Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

ΝΑΙ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΕΝΤΕΤΑ 3

Ο Μηδενιστής, οι ΖΝ, οι King Style, ο ΝΕΟΝ, οι Crime Union, οι Worms και οι DJ's "The Boy" και "Royal K" θα παρουσιάσουν στις 30 Απριλίου το τελευταίο και καλύτερο μέρος των πιο επιτυχημένων rap συναυλιών με τίτλο "Θέλουμε Βεντέτα". Η συναυλία θα γίνει στο An Club, σημείο συνάντησης για τους ZN fans όπως υποστηρίζει ο "Μήδε", εκεί θα γίνει η παρουσίαση του νέου προκλητικού δίσκου του Μηδενιστή καθώς θα ακούσουμε ξανά επιτυχίες από το παρελθόν. Τα δύο προηγούμενα live έγιναν από νωρίς sold out.

Το εισητήριο στα 13 ευρώ, ενώ το πρόγραμμα θα διαρκέσει περίπου 2:30 ώρες.

Θέλουμε Βεντέτα 3

Τρίτη 25 Μαρτίου 2008

Fly Beeyond Festival 2008: Τα πρώτα ονόματα....


Με την υπόσχεση ότι σύντομα ανακοινώνονται και άλλα συγκροτήματα για τις υπόλοιπες μέρες του φετινού Fly Beeyond, η Hot Beez ενημέρωσε και επίσημα το Line-up και την ημερομηνία της μίας μέρας. Στις 15 Ιουλίου 2008 θα παρακολουθήσουμε ζωντανά τους Massive Attack, The National, Gogol Bordello και τους Έλληνες Imam Baildi. Tα συγκεκριμένα συγκροτήματα είχαν γίνει γνωστά εδώ και καιρό, οπότε είμαστε ακόμα περίεργοι για το τι μας επιφυλάσουν οι υπόλοιπες μέρες. Παρακάτω ένα πρώτο δελτίο τύπου

HEAVEN AND HELL, JUDAS PRIEST, MOTORHEAD: Φήμες για κοινή Αμερικανική περιοδεία…

Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα μέχρι στιγμής, υπάρχουν έντονες φήμες ότι επίκειται κοινή περιοδεία για HEAVEN AND HELL, JUDAS PRIEST, MOTORHEAD, η οποία θα λάβει μέρος προς τα τέλη του έτους και φυσικά μόνο για την Βόρεια Αμερική. Οπλιστείτε με υπομονή για την έκδοση της βίζας, σπάστε και εκείνο τον κουμπαρά που έχετε από το Δημοτικό και εφορμήστε!!

The different IN FLAMES!!!

Την απόφαση τους να παρουσιάσουν ένα διαφορετικό, πιο φωτεινό και με περισσότερα χρώματα εξώφυλλο, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ, υπερασπίστηκε ο κιθαρίστας των IN FLAMES Björn Gelotte. Σύμφωνα με τον ίδιο, το εξώφυλλο του νέου τους album ταιριάζει περισσότερο με τα stage props και το merchandise της μπάντας, ενώ τέλος υποστήριξε πως ο κόσμος περιμένει πιο σκοτεινά και μουντά χρώματα από τις death metal μπάντες, κάτι που σύμφωνα πάντα με τον ίδιο ανήκει στο παρελθόν, τουλάχιστον για τους ίδιους.