Κυριακή 2 Μαρτίου 2008

O Beckham με μπλουζάκι Iron Μaiden!!!


O David Beckham οπαδός των Iron Maiden; Πριν βιαστείτε να μας εκτοξεύσετε οτιδήποτε έχετε πρόχειρο στα χέρια σας, σας ενημερώνουμε ότι δεν ξέρουμε την απάντηση στην παραπάνω ερώτηση. Την…υποψιαζόμαστε πάντως.

Πρόσφατα ο Αγγλος σούπερ σταρ εθεάθη να φορά μπλούζα του διάσημου βρετανικού metal συγκροτήματος, γεγονός που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τις αγγλικές σκανδαλοθηρικές εφημερίδες, όπως η "Sun". Tο ωραίο της υπόθεσης είναι ότι το θέμα «έπαιξε» και στο επίσημο site των Maiden οι υπεύθυνοι του οποίου δεν δίστασαν να "ανεβάσουν" και τη σχετική φωτογραφία.

Tώρα για να απαντήσουμε και στο αρχικό ερώτημα δύσκολα ο Beckham μπορεί να μας πείσει ότι είναι οπαδός ενός εκ των κορυφαίων συγκροτημάτων στον κόσμο. «Αραγε», αναρωτιέται η Sun «μπορεί να θυμηθεί έστω και ένα τραγούδι των Maiden»; Το τελευταίο πάντως που θα περιμέναμε να δούμε είναι τον Αγγλο σταρ να χτυπιέται υπό τους ήχους του «The trooper» ή του «Fear of the dark».

Εκτός αν ο Steve Harris, αρχηγός της μπάντας και ορκισμένος οπαδός της West Ham, έδωσε την μπλούζα στον Beckham για να τον φέρει πιο κοντά στην αγαπημένη του ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: