Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008

Rockwave Festival:The Apocalypse



Κανείς δεν μπορεί να το σταματήσει και λίγοι είναι αυτοί που τολμούν να του αντισταθούν. Με τη δύναμη και τη μοναδική συμμετοχή του, το «σκληρό» κοινό του Rockwave διεκδικεί και παίρνει και φέτος αυτό που του ανήκει: μια δυνατή φεστιβαλική metal μέρα, με ορισμένα από τα καλύτερα ονόματα που κυκλοφορούν μέσα στο 2008 στα αντίστοιχα fest line ups.

Tην Τετάρτη 9 Ιουλίου στο Τerra Vibe Park θα εμφανιστούν οι:

JUDAS PRIEST:
Δεν είναι προφητεία του Νοστράδαμου (όπως θα λέγεται ο νέος τους δίσκος), είναι η αλήθεια: Οι Priest επιστρέφουν στο Rockwave κάνοντας χιλιάδες fans ευτυχισμένους... Oι ίδιοι υπόσχονται μια απίστευτη feast-ival εμπειρία με ένα best off show και δηλώνουν:"The Priest is back in Greece for this year's Rockwave Festival! Once again the mighty greek metalheads will reunite with their metal gods for an incredible priest feast of metal mania and we look forward to giving our greek fans a spectacular event that will showcase the songs you love from Judas Priest past and present".

WITHIN TEMPTATION:
Οι πειρασμοί δε σταματούν ποτέ... ήρθε η στιγμή να υποδεχθούμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το συγκρότημα φαινόμενο, τους Within Temptation... Η αισθησιακή και πανέμορφη Sharon den Adel με τα αιθέρια φωνητικά και με το δυναμικό background μιας μπάντας που έχει πουλήσει περισσότερα από 1.2 εκατομμύρια CDs και DVDs παγκοσμίως, θα μετατρέψει το Terra Vibe Park στον απόλυτο metal ονειροχώρο !

CAVALERA CONSPIRACY:
Και επειδή «το αίμα νερό δεν γίνεται ...» να τι δηλώνει ο Μax Cavalera για την επιστροφή των αδερφών Sepultura και την συμμετοχή τους στο φετινό Rockwave: "Rockwave get ready to be Inflikted with the conspiracy of Metal. The Cavalera Conspiracy are ready to fuck shit up and break the 10 year silence!". Οι Cavalera Conspiracy με ένα άλμπουμ δυναμίτη έχουν πολλά να πουν... και θα τα πουν όλα!

OPETH:
Από το "Blackwater Park" στο Terra Vibe Park οι Σουηδοί Opeth συνδυάζουν με μεγάλη άνεση και ιδιαίτερα μοναδικό τρόπο το metal με το classic rock με πινελιές prog, folk και free form jazz... έρχονται για να ανανεώσουν την σχέση λατρείας με τους εδώ fans τους.


H προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 5 Μαρτίου και ιδού οι πληροφορίες των σημείων προπώλησης: ΤΙCKET HOUSE Αθήνα Πανεπιστημίου 42 210 3608366, ΤΙCKET HOUSE Θεσσαλονίκη Μητροπόλεως 102, 2310 264880 Online sales: www.ticketpro.gr

Οι τιμές τους είναι:

Pl1 (Α) 70 euro Oρθίων, ειδική περιοχή αμφιθεατρικά αριστερά της σκηνής
Pl2 65 euro Oρθίων, ειδική περιοχή μπροστά από τη σκηνή (pitch A)
Pl3 50 euro για τις πρώτες μέρες της προπώλησης εως τις 30 Απριλίου, 55 euro στη συνέχεια εως και τις 4 Ιουλίου και 60 euro από τις 5 Ιουλίου έως και την ημέρα του Festival, Ορθίων γενική είσοδος .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

pws erxetai kaneis sto fest rockwave xwr5is aytokinhto yparxei lewfwreio?