Πέμπτη, 10 Απριλίου 2008

Υποχθόνιος: "Ποιον Ακούς"

Ο κύριος "Κάνε Ντου" κυκλοφορεί τη πρώτη του προσωπική ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Ποιον Ακούς". Ο Ύπο αναμφίβολα έκανε το σινγκλ της χρονιάς — για το είδος του — την χρονιά που πέρασε, παρέμεινε 62 εβδομάδες στα τσαρτς, ενώ ακουγόταν σε όλα τα ραδιόφωνα και κλαμπ της χώρας, κάνοντας ένα τραγούδι να γίνει αμέσως κλασικό!

Τώρα με το άλμπουμ του έρχεται να συνεχίσει αυτή του την επιτυχία. Στο άλμπουμ θα βρούμε κομμάτια φτιαγμένα να γίνουν αμέσως ραδιοφωνικές και κλαμπ επιτυχίες με κορυφαίο το "Ποιούς Ακούς" όπου στο ντουέτο με τον αδερφό του Κάτα συνεχίζουν την λαμπρή "επιθετική" ραπ παράδοση που οι ίδιοι ξεκίνησαν με τους θρυλικούς Ζωντανούς Νεκρούς πριν από 10 χρόνια.

Κομμάτια ρυθμικά "Βόμβα", "Δε πα να χεις λεφτά", που θα έχουν την δική τους επιτυχία, άλλα με συμμετοχές από Σκιές, DASK, Worms, Phyrosun, Maggie, Γεωργία Δήμου, καλύπτουν όλο ο φάσμα του χιπ χοπ, ξεδιπλώνουν το αναμφισβήτητο ταλέντο του Ύπο και εγγυώνται ένα άλμπουμ που μπορεί να κάνει το crossover και όπως και το "Κάνε ντου" να πλησιάσει πολύ κόσμο και να κάνει και αυτό με τη σειρά του μια εντυπωσιακή πορεία στα τσαρτς! Σημείωση: Το άλμπουμ ακούγεται δυνατά!


Ποιον Ακούς

Ο Ύπο στο So You Think You Can Dance

O αγαπημένος Υπο-Κάνε Ντου-κινητής βρέθηκε ζωντανά επί σκηνής στο So Υou Think You Can Dance και τους παρέσυρε όλους στο ρυθμό του. Δήλωσε ότι το κοινό του SYTYCD είναι καταπληκτικό και ότι τα διαγωνιζόμενα παιδιά είναι όλα καταπληκτικά και ότι αυτή την εμπειρία θα πρέπει να την ζήσουν… to the max!

Δεν υπάρχουν σχόλια: