Πέμπτη 10 Απριλίου 2008

HIP HOP IN GREECE – Live @ Jesters

Live για την παρουσίαση της συλλογής στη Γλυφάδα.

Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού, η Gus Productions κυκλοφόρησε μια συλλογή με τίτλο HIP HOP IN GREECE με διπλό σκοπό. Αφ΄ ενός μεν, να υποστηρίξει τους πυροπαθείς με τα έσοδα που θα προέκυπταν από τη διάθεση της συλλογής μέσω διαδικτύου και συναυλιών, αφ΄ ετέρου δε, να γίνει γνωστό ότι υπάρχει πολύ αξιόλογο hip hop στην επαρχία, πέρα από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Σαν δεύτερο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, θα γίνει η παρουσίαση της συλλογής στο Club Jesters στη Γλυφάδα στις 19/4/2008 (Κωνσταντινουπόλεως 10, στο στενό των Goody’s) με ώρα έναρξης 7.30 και είσοδο 5 ευρώ.

Θα είναι η πρώτη συναυλία στην Αθήνα όπου θα συμμετέχουν groups αποκλειστικά από επαρχία, όπου θα παρουσιάσουν εκτός από το κομμάτι με το οποίο μετέχουν στη συλλογή, ότι καλύτερο έχουν.

Έτσι λοιπόν θα παίξουν οι:

  • Λάθος Εντύπωση από Κιλκίς
  • Ntopa Styles από Ξάνθη
  • Έκδηλος από Λίμνη Ευβοίας
  • Άγρυπνος από Θήβα
  • Ρήτορας Τ από Χαλκίδα
  • Μπεζ από Δράμα
  • Οπλιστής από Πρέβεζα
  • Μέδουσες από Κομοτηνή
  • Guest εμφάνιση από Τεχνουργό.

Στο live θα διατεθεί για τελευταία φορά και τo cd της συλλογής HIP HOP IN GREECE πάντα στη συμβολική τιμή των 5 ευρώ, και τα έσοδα από την διάθεση θα κατατεθούν στον ειδικό λογαριασμό για τους πυροπαθείς.

Θεωρούμε χρέος μας να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς στης συναυλίας, μια και χωρίς τη βοήθειά τους, δεν θα μπορούσαμε να την πραγματοποιήσουμε, προσπαθώντας έτσι να καλύψουμε κάποιο μικρό μέρος των εξόδων των groups που θα έρθουν από όλη την Ελλάδα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην εταιρία APIVITA που είναι η μεγαλύτερη εταιρία φυσικών καλλυντικών (σαμπουάν Propoline, κ.λ.π.) στην Ελλάδα που τα προϊόντα της θα βρείτε μόνο στα φαρμακεία, και που διακρίνεται για τις κοινωνικές και οικολογικές ανησυχίες και χορηγίες σε εκδηλώσεις τέχνης.

Επίσης την εταιρία ΚΑΜΠΥΛΗ μια μεγάλη εταιρία στο χώρο διαφήμισης , των γραφικών τεχνών και της επικοινωνίας, διαθέτοντας μια πλήρη και καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής έντυπου υλικού και οπτικοακουστικών μέσων και είναι σε θέση να δημιουργεί και να παράγει Λογότυπα , Διαφημιστικά έντυπα και Διαφημιστικές καταχωρήσεις, Αφίσες και Γιγαντοαφίσες, Περιοδικά – Εφημερίδες Videο παρουσίασης προϊόντων και δραστηριοτήτων Ραδιοφωνικά & Τηλεοπτικά Διαφημιστικά Spot κ.λ.π.

Την ACT4 PEOPLE, μια Ελληνική Μη Κυβερνητική Οργάνωση που παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια σε όλους εκείνους «που δεν έχουν δικαίωμα στη Ζωή» όποιοι και αν είναι, όπου και αν βρίσκονται. Η ACT4 PEOPLE είναι μία νέα οργάνωση που δημιουργήθηκε πρόσφατα. Οι άνθρωποι που την εκπροσωπούν όμως δεν είναι νέοι στο χώρο αυτό. Έχουν ταξιδέψει με αποστολές, σε χώρες, σε περιόδους πολέμου και φυσικών καταστροφών, από το Αφγανιστάν και το Ιράκ μέχρι τη Σομαλία και στο Λίβανο, στη Λατινική Αμερική, στις χώρες της Ευρώπης, για να βοηθήσουν ανθρώπους που είχαν ανάγκη και να προσφέρουν βοήθεια ή για να καταγράψουν τα γεγονότα που συνέβησαν εκεί.

Και τέλος το «δικό μας» hiphop.gr τη μεγαλύτερη και παλαιότερη πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα για το HipHop, που δεν χρειάζεται συστάσεις και που όλοι όσοι ασχολούνται με το HipHop, αποκλείεται να μη το ξέρουν.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους το Σάββατο 19/4/2008 στο Club Jesters στη Γλυφάδα, γιατί όσοι ακούνε hiphop, ξέρουν και να στηρίζουν κοινωνικές πρωτοβουλίες, και να υποστηρίζουν hiphop groups απ’ όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: