Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2008

Τι με κάνει ακόμα να γράφω....Νεκρική Σιγή...

Οι Νεκρική Σιγή δημιουργήθηκαν το 2001 και αποτελούνται από τους: Αλέξη, Farem, Γεωργία και Prodigal. Έχουν στο ενεργητικό τους 3 δουλειές: «Χαμένα Αγγελούδια, Απλά σαν όνειρο (February 2005) & Σας το Χρωστάω (April 2006)» ενώ παράλληλα έχουν κάνει πολλά lives στην Αθήνα και επαρχεία, και κινούνται με γνώμονα την έκφραση συναισθημάτων μέσω της μελωδίας και του στίχου.

Τον τελευταίο χρόνο ο Αλέξης, έγραψε ένα δίσκο προσωπικό από όλες τις απόψεις, πάντα με την συμμετοχή της Νεκρικής Σιγής και των φίλων του ( Λάγνης, Μοίχος 24, Hawaii, Dimi ) που περιέχει επιλεγμένα τραγούδια από μία πληθώρα κομματιών που έγραψε για προσωπική του χρήση.

Οι Νεκρική Σιγή έχουν μπει studio και γράφουν την 5η κατά σειρά δουλειά τους, που θα φτάσει στα ράφια τον Σεπτέμβριο από γνωστό hip-hop label. Τέλος μετά από παράκληση του καλλιτέχνη, παρακαλούνται οι πολλά βαριοί και ασήκωτοι rappers να μην μπουν στον κόπο να κατεβάσουν το CD, διότι δεν απευθύνεται σε αυτούς, παρά μόνο σε εκείνους που αγαπούν το hip-hop ως μέσο έκφρασης και εξωτερίκευσης συναισθημάτων και καταστάσεων.

Tracklist & ΕξώφυλλοΔεν υπάρχουν σχόλια: