Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2008

Οι Rolling Stones συμβουλεύουν την Amy Winehouse στο θέμα των... ναρκωτικών. Αυτό μάλιστα!Ο Mick Jagger και ο Keith Richards βρέθηκαν πρόσφατα στο Βερολίνο για την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ 'Shine A Light' με θέμα τους Rolling Stones. Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το θέμα των ναρκωτικών, δικαιολόγησαν τους εαυτούς τους λέγοντας ότι τον καιρό που πειραματίζονταν με διάφορες ουσίες δεν ήξεραν πολλά για τις παρενέργειές τους, ούτε υπήρχαν τότε κέντρα αποτοξίνωσης

Στην συνέχεια ο Jagger εξέφρασε την ανησυχία του για την Amy Winehouse, η οποία είχε τραγουδήσει μαζί με τους Stones στο περσινό φεστιβάλ Isle Of Wight. "Φοβάμαι ότι αν συνεχίσει έτσι θα πεθάνει. Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να συνέλθει προτού να είναι αργά" είπε.

Στο άκουσμα των παραπάνω δηλώσεων, πολλοί βιάστηκαν να τους κατηγορήσουν για υποκρισία. Εκπρόσωπος όμως των Rolling Stones δήλωσε σε εφημερίδα πως "ζήτησαν από τον Mick και τον Keith να πούν τη γνώμη τους για την Amy και αυτό έκαναν. Εξακολουθούν και παραμένουν μαζί της καλοί φίλοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: