Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

Το νέο άλμπουμ των DRACONIAN.


Τέταρτο άλμπουμ το ''Turning Season Within'' για τους Σουήδους DRACONIAN λοιπόν και για όσους δεν τους ξέρουν πρόκειται για ένα σχήμα που είναι μέσα στο χειμερινό κλίμα της εποχής, δηλαδή ατμοσφαιρικός ήχος με αιθέρια γυναικεία και αντρικά φωνητικά (brutal και καθαρά).Στο album δυστυχώς θα ακούσουμε μια απο τα ίδια από αυτό το ανακυκλωμένο είδος, όπου κυριαρχούν οι επιρροές απο PARADISE LOST, MOONSPELL και MY DYING BRIDE.


Η Lisa Johanson, η τραγουδίστρια του group, έχει ζεστή και γλυκιά φώνη χωρίς όμως να ξεχωρίζει απο τις υπόλοιπες παρόμοιου ύφους και στυλ. Το πρόβλημα του δίσκου είναι ότι χάνει σε ταυτότητα και πρωτοτυπία δημιουργώντας την αίσθηση ότι όλα τα έχεις ξανακούσει.


Μοιραία πέφτουν και αυτοί στην παγίδα της επανάληψης, χωρίς να προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό και δυστυχώς όσο θα υπάρχουν παρόμοια groups σε αυτόν τον χώρο τόσο θα πέφτει το συνολικό επίπεδο στο ατμοσφαιρικό μετερίζι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ti les re p dn ksexwrizei h fwnh ths liza..gia akou kalytera...kanas jammenos poweras tou hammer tha eisai ...p dn kseroun p pan ta tessera..iron maiden metallica k ksero pswmi..oust