Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

Air Guitar Greece 2008!!




Την Κυριακή, 13 Απριλίου, στο Gagarin θα γίνει το event "Air Guitar Greece" με μπάντες από τη Νορβηγία, Σουηδία και Γαλλία.

Διαβάστε παρακάτω το επίσημο δελτίο τύπου για το εν λόγω event που γίνεται για δεύτερη φορά στη χώρα μας.Το 2007 η Ελλάδα υποδέχεται το air guitar.Ένας άνθρωπος, 60 δευτερόλεπτα και ο αέρας ανάμεσα στη μουσική και τη φαντασία.




Όσοι βρέθηκαν εκεί και το έζησαν, ξέρουν. Όσοι άκουσαν γι'αυτό, αναρωτιούνται. Αυτή τη χρονιά πρέπει να το ζήσουν όλοι.AIR GUITAR GREECE 2008... η επιστροφή!!!Κυριακή 13 Απριλίου 2008 - GAGARIN 205Μια και μοναδική βραδιά, μια και μοναδική εμπειρία... Music is in the Air!!!Ζωντανή εμφάνιση από τους The Baboon Show (Punk Rock - Sweden) και τους Los Plantronics (Mariachi Death Surf - Norway). Και ακόμα... ένα air set από την air band των Ludwig Von Dutch (France). Στα ινία της βραδιάς, παρουσιαστής, ο Dan "Bjorn Turoque" Crane (USΑ), ο πρεσβευτής του Air Guitar Nation σε όλον τον κόσμο...




Και βέβαια οι φετινοί διεκδικητές του ελληνικού τίτλου που θα αγωνιστούν στη σκηνή του Gagarin 205 για μια θέση στο πάνθεον του AIR GUITAR!!!Έπαθλο; Πέρα από τον τίτλο και τη δόξα; Ένα ταξίδι στο Oulu στην Φινλανδία για τον τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος και ακόμα μια κιθάρα Fender Squier Showmaster, προσφορά της εταιρίας Βενέδικτος Στόλλας.




Αν θέλεις να είσαι και εσύ μέσα στους μονομάχους, άφησε τη φαντασία και το πάθος σου για τη μουσική να σε οδηγήσουν, πάρε την πένα σου και έλα με 60 δευτερόλεπτα από το αγαπημένο σου κομμάτι να δείξεις σε όλους τι αξίζεις. Όλοι κρύβουν έναν πρωταθλητή μέσα τους... Use the air guitar Force!!!




Με την αιγίδα της πρεσβείας της Φινλανδίας και την υποστήριξη της Scandinavian Airlines (SAS).




Για συμμετοχές email: air_guitar_greece@yahoo.com & tel: 210-7218061. (Προσοχή! οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 31 Μαρτίου.)




Για περισσότερες πληροφορίες: www.airguitargreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: