Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

Oi Iron Maiden stin Ellada!!!



Οι Iron Maiden θα περάσουν για άλλη μια φορά από την Ελλάδα το 2008. "Somewhere Back In The World Tour 2008" λοιπόν στο Terra Vibe Park το Σάββατο 2 Αυγούστου 2008.

O Steve Harris δήλωσε: "Είναι ο τέλειος χώρος για να παίξουμε! Εμφανισθήκαμε εκεί το 2005. Ήταν θυμάμαι ένα καυτό show και οι fans ήταν απίθανοι επιφυλάσσοντάς μας την καλύτερη υποδοχή που θα μπορούσαμε να περιμένουμε. Έχω να το λέω ότι το κοινό της Αθήνας είναι φανταστικό και το πιο ενθουσιώδες σε όλο τον κόσμο. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που πάντα προσπαθούμε να βάζουμε την Ελλάδα στο πρόγραμμα μας όταν περιοδεύουμε παρά το ότι μερικές φορές είναι δύσκολο - για γεωγραφικούς λόγους. Λατρεύουμε επίσης τον πολιτισμό και την κουλτούρα σας. Όλοι μας έχουμε επισκεφθεί κατ' επανάληψη την Ακρόπολη και τα άλλα σπουδαία μνημεία...Και το φαγητό σας...είναι υπέροχο!!!"

Αρκετοί μιλάνε ότι θα είναι στο φετινό Rockwave Festival, που πλέον έχει γίνει θεσμός. Όπως και αν έχει, είναι μάλλον βέβαιο ότι θα εξαντληθούν καιφέτος τα εισητήρια. Κάτι αρκετοί που δεν τους είδαν, κάτι η όλη μαγεία και το όνομα του συγκροτήματος, έ, δεν θέλει και πολύ για να γίνει το sold-out.

Καλού κακού, αρχίστε να περνάτε μια βόλτα από τα Ticket-House να προμηθευτείτε τα εισητήρια σας, γιατί άρχισαν τα pre-sales, και γιατί την τελευταία στιγμή θα είναι μάλλον δύσκολο να βρείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: