Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου 2008

Προκριματικά Wacken Metal Battle


Gia πρώτη φορά στην ελληνική underground σκηνή, που ως τώρα έδινε σε συγκροτήματα λιγοστές δυνατότητες για έξοδο προς τη διεθνή σκηνή, η LOUD SOUND σε συνεργασία με την ICS ARMAGEDDON φέρνει το μεγαλύτερο metal φεστιβάλ του πλανήτη στην Αθήνα, το WACKEN OPEN AIR FESTIVAL, με προσέλευση κόσμου άνω των 70.000 ατόμων από όλον τον κόσμο. Φέτος προβλέπεται για άλλη μια φορά το φεστιβάλ αυτό να γίνει sold out μια και εμφανίζονται οι Iron Maiden, Nightwish, Children of Bodom και δεκάδες άλλες πασίγνωστες και νέες μπάντες. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.wacken.com.

To WACKEN METAL BATTLE είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός όπου μια μπάντα αντιπροσωπεύει τη χώρα της και εμφανίζεται στο W.E.T. STAGE του WACKEN OPEN AIR FESTIVAL. Εκεί ανταγωνίζεται με τις υπόλοιπες νικήτριες μπάντες των χωρών του κόσμου και διεκδικεί δισκογραφικό συμβόλαιο με την Armageddon Music [www.armageddonmusic.de] και παγκόσμια περιοδεία. Οι περσινοί νικητές ήταν οι βραζιλιάνοι Torture Squad. [myspace.com/torturesquadband]

Θα υπάρξουν 3 προκριματικοί γύροι με 7 συγκροτήματα ανά βραδιά. Δύο συγκροτήματα από κάθε βραδιά θα προκρίνονται στον τελικό (13 Απριλίου, An Club). Η νικήτρια μπάντα του τελικού θα ταξιδέψει στην πόλη Wacken της Γερμανίας όπου και θα εμφανιστεί live στο φεστιβάλ στις 31 Ιουλίου με 2 Αυγούστου.


Η τρίτη συναυλία του διαγωνισμού θα λάβει χώρα την Κυριακή 2 Μαρτίου 2008 στο An Club και οι μπάντες που θα εμφανισθούν είναι οι εξής:

Released Anger www.myspace.com/releasedangergreece

Insidead www.myspace.com/insidead

Karma Violens www.myspace.com/karmaviolens

Mortal Torment www.myspace.com/mortaltormentband

Full Terror Assault www.myspace.com/fullterrorassault666

Destiny Denied www.myspace.com/destinydenied

Screaminal www.myspace.com/screaminalofficial


Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30 και η τιμή εισιτηρίου είναι 8 ευρώ.

LET’S GET READY TO RUMBLE METALHEADS!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: